Translate

31. 1. 2013.

Candida i rak?




Kad je o alternativi reč,intrigantan je rad jednog Italijanskog lekara Simoncinija. Svoja otkrića je vezao za lečenje najtežih bolesti, a pristup mu je potpuno drugačiji od konvencionalne medicine. Za ljubitelje teorije zavere, ovo je još jedan u nizu dokaza da živimo u nekoj dimenziji matrixa. Za druge, on je autsajder. Pročitajte, pa sami procenite



Dr. Tullio Simoncini govori o povezanosti candide i raka

Šta je candida?


Candida albicans je gljivica, koja je u određenim količinama prisutna u svakome od nas. Candida raste u crevnoj flori svih ljudi i njezin je sastavni deo. Ova gljivica takođe živi u ustima, grlu i polnim organima većine ljudi. Organizam zdravog čovjeka drži nivo candide pod kontrolom, ali ako zbog nekih razloga imunitet padne i gljivica se razmnoži, može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme.
Na žalost, mnogo toga u našem modernom životu pogoduje rastu candide. Stres, prekomerno korišćenje antibiotika, nezdrava ishrana, sredstva protiv kontracepcije – sve to utiče na rast candide u organizmu, koja uzrokuje brojne probleme.





Tullio Simoncini

„Gljivice, posebno candida, proživljavaju  i razmnožavaju se na takav način, da se hrane telom svog domaćina. Zbog toga osobe, koje boluju od hroničnog umora, koji u većini slučajevima nastaje zbog rasta candide, užasno se osećaju – kako fizički, tako i psihički.“ (dr. Mike Lambert).
Alternativni lekari već odavno upozoravaju na to, da preterano širenje candide u organizmu može uzrokovati brojne zdravstvene probleme poput hroničnog umora, alergije, artritisa, depresije, probavnih problema itd.
 

Candida i rak


Dr. Tullio Simoncini – Italijanski lekar i stručnjak u području onkologije, dijabetesa i poremećaja metabolizma - tvrdi da je karcinom upravo infekcija candidom, i da teorija konvencionalne medicine o tome, da rak nastaje posledica nepravilnog rada ćelija, ne drži vodu.
Dr. Simoncini je lekar u pravom smislu reči, koji je oduvek tražio istinu zbog dobrobiti svojih pacijenata i odbijao dogme, koje je nalagala konvencionalna medicina. Od samog početka svoje medicinske karijere, video je da nešto ozbiljno nije u redu sa konvencionalnim načinom lečenja raka:
Simoncini je došao do zaključka da mora postojati povezanost između svih vrsta raka – bez obzira na to, gde u telu da se nalazili. Proučavajući rak, primetio je da su sve izrasline raka imale istu boju – belu, kao i candida. Povezavši bele naslage sa kolonizacijom candide, Simoncini je krenuo sa daljnjim istraživanjem ovog fenomena.
Nakon nekog vremena, Simoncini je shvatio, da formiranje ćelija raka nije „greška“ u radu organizma, nego zaštitna reakcija organizma na invaziju candide.

Zaštitna reakcija organizma


Dr. Simoncini objašnjava zaštitnu reakciju organizma na sledeći način:
1.    U zdravom organizmu, imuni sistem drži nivo candide pod kontrolom. Kada je rad imuniteta oslabljen ili poremećen, candida dobija priliku da se širi i stvara svoje „kolonije“.

2.    Na kraju, candida počinje napadati unutrašnje organe i imuni sistem je prisiljen da reaguje na ovu opasnost na drukčiji način.

3.    Ovaj način  podrazumeva izgradnju odbrane  uz pomoć sopstvenih ćelija, koje zovemo „rak“, kako bi se sprečila daljnja invazija candide na organ.

 Konvencionalna medicina tvrdi, da je daljnje širenje raka  uzrokovano „malignim“ ćelijama raka, koje su „pobegle“ sa izvornog tumora. Međutim, dr.Simoncini govori, da to nije tako. Daljnje širenje raka je takođe uzrokovano pravim uzročnikom tumora – candidom.
Na kraju pravi uzročnik raka, kao i drugih bolesti, je oslabljeni imunitet. Kada imunitet funkcioniše pravilno, odmah rešava problem, pre nego li situacija izađe izvan kontrole. U ovom slučaju, zdravi imunitet drži nivo candide u organizmu pod kontrolom, sprečavajući njezino daljnje širenje.

Lek protiv candide


Kada je Simoncini shvatio, da je rak uzrokovan candidom, nastavio je tražiti lek, koji bi efikasno ubijao candidu i na takav način lečio rak. Brzo je shvatio, da obični lekovi protiv gljivica ne funkcionišu, jer candida brzo mutira, da bi se odbranila, čak se i počinje hraniti lekom, koji je bio namenjen da je ubije.
Umesto toga, Simoncini je pronašao nešto puno jednostavnije i bolje – sodu bikarbonu. Da, stara dobra soda bikarbona je dovoljna da reši ovaj problem (ne govorimo o modernoj sodi bikarboni, koja sadrži još puno drugih sastojaka). Za razliku od drugih lekova, candida se ne može prilagoditi sodi bikarboni.
Drevni Egipćani takođe su znali za delovanje anti-gljivičnih lekova, a u Indijskoj literaturi za lečenje raka preporučuju se lekovi sa snažnim lužnatim svojstvima, poput sode bikarbone.
Simoncini je počeo koristiti sodu bikarbonu za uništavanje candide. Prvi pacijentj e bio italijan Gennaro Sangermano, koji je bio pušten iz bolnice na umiranje zbog raka pluća. Nakon nekoliko meseci pacijent nije samo da nije umro, nego se odlično osećao i bio je u potpunosti zdrav.

Sudbina otkrića dr. Simoncini


Dalje je sledilo još više slučajeva izlečenja od raka, nakon čega je Simoncini odlučio predstaviti svoje otkriće Italijanskom Ministarstvu Zdravlja u nadi, da će se nastaviti naučna istraživanja u tom smeru. Međutim, autoriteti ne samo da su ignorisali njegovo otkriće, nego su ga i okrivili za „ilegalno korištenje lekova, koji nisu odobreni od strane Ministarstva Zdravstva“.
Nakon duge kampanje ismevanja i ponižavanja, Simoncinija su na tri godine bacili u zatvor zbog „štete“ pacijentima, koje je on izlečio od raka. Ispao je nadrilekar.
Medicinski stručnjaci su smatrali pokušaj lečenja raka sa sodom bikarbonom „ludom“ i „opasnom“ idejom, a sodu su nazivali „lekom“, koji je Simoncini „ilegalno prepisivao svojim pacijentima“.
Na sreću, Tullio Simoncini nije bio kukavica. Kada je izašao iz zatvora, nastavio je širiti informacije o svom otkriću preko Interneta i nastupati u javnosti, kako bi pomogao što većem broju ljudi.
 Sada, dr. Tullio Simoncini uspešno nastavlja pomagati obolelima od raka, koristeći sodu bikarbonu. U nekim slučajevima za izlečenje je potrebno nekoliko meseci, u drugima – samo nekoliko dana,zavisno od toga, gde se nalazi rak.

Doktor  to radi tako što ubrizgava visoke doze direktno u tumorno tkivo. Dakle, ne radi se o ispijanju sode bikarbone. .

Načini lečenja candide
-    Citrofit
-    Alkalna dijeta
-    Soda bikarbona
-    Anti-candida dijeta
-    Beli luk (u kapsulama)
-    Lactobacillus acidophyllus
-    Candida Yeast (homeopatski lek)



Tekst je postavljen informacija radi. Za sve vaše simptome, konsultujte lekara.

1 коментар:

  1. hanks to Dr. Jaames for his marvelous work in my life, I was diagnosed of HERPES SIMPLEX VIRUS since 2017 and I was taking my medications, I wasn't satisfied i needed to get the HERPES out of my system, I searched about some possible cure for HERPES i saw a comment about Dr. James , how he cured HERPES with his herbal medicine, I contacted him and he guided me. I asked for solutions, he started the remedy for my health, he sent me the medicine within 3 days. I took the medicine as prescribed by him and 2weeks later i was cured from HERPES contact him via email (drjamesherbalmix@gmail.com) once again thanks to you Dr. James cure the flowing virus, contact his email or add him on whatsapp (+2348152855846)
    vaginal cancer, epilepsy, Anxiety Disorders, Autoimmune Disease, Back Pain, Back Sprain, Bipolar Disorder, Brain Tumour, Malignant, Bruxism, Bulimia, Cervical Disk Disease, cardiovascular disease, Neoplasms, chronic respiratory disease, mental and behavioural disorder, Cystic Fibrosis, Hypertension, Diabetes, asthma, Inflammatory autoimmune-mediated arthritis. chronic kidney disease, inflammatory joint disease, back pain, impotence, feta alcohol spectrum, Dysthymic Disorder, Eczema, skin cancer, tuberculosis, Chronic Fatigue Syndrome, constipation, inflammatory bowel disease, bone cancer, lungs cancer, mouth ulcer, mouth cancer, body pain, fever, hepatitis A.B.C., syphilis, diarrhea, HIV/AIDS, Huntington's Disease, back acne, Chronic renal failure, addison disease, Chronic Pain, Crohn's Disease, Cystic Fibrosis, Fibromyalgia, Inflammatory Bowel Disease, fungal nail disease, Lyme Disease, Celia disease, Lymphoma, Major Depression, Malignant Melanoma, Mania, Melorheostosis, Meniere's Disease, Mucopolysaccharidosis , Multiple Sclerosis, Muscular Dystrophy, Rheumatoid Arthritis, Alzheimer's Disease

    ОдговориИзбриши