Translate

15. 1. 2013.

Trendovi 2013



             

2013 

Modna slika pokazuje veliki šareniš stilova, boja od neonskih do pastelnih, bebi plave i roze, lila, žute grafita, 3-D cvetova, kao kod Prade, Moschina, suknje olovka, kao kod Oscara de la Renta , Roland Moureta , Erdema, Christophera Kane, Prade and Alexander McQueena. Izgled lepotica iz Hičkokovih filmova,kao kod Guccija, Tom Forda, igra sa obimom, širinom, pelerina oblicima, kao kod Prade, Miu Miu, drvene platformke, neobičnih formi, patike u neonskim bojama nike, hi-fi izgled, lego boje i torbe od upletenih plastičnih kesa, animal print, Kenzo nas vodi u džunglu, Roberto Cavalli, Jil Sander, Missoni nas vode na put u belom, kao sinonimu za leto...














Boja br.1 u 2013. 

            PARIZ - Zelena je boja koja će u 2013. inspirisati svet mode, dekoracije, lepote, ali i cvećare, gastronomske stručnjake i sva preduzeća koja su u vezi sa potrošnjom.

Kao i svake godine, američki Panton Kolor Institut, specijalizovan za boje, određuje boju godine. Odluka se donosi na osnovu trendova u industrjiji dizajna, tako da je to ovoga puta zelena. Jednom rečju gledaćemo svet u zelenom, piše francuski Parizjen.
Smaragdna već osvaja garderobu, posuđe, nameštaj, pa i automobile. Tonovi zelene boje viđeni su na prolećnim kolekcijama za ovu godinu kod Valentina, Dolče&Gabana, Marni i drugih brendova.
 Pre svega, simbolizuje nadu i mladost. Podstiče osećaj blagostanja, ravnoteže i haromonije, ali isto tako asocira i na ekologiju.
Zelena je najprisutnija boja u prirodi, ljudsko oko je vidi najviše od svih drugih boja iz spektra, podseća Leatris Ajzman, izvršni direktor Panton Kolor Instituta.




Foto: ImaxtreeFoto: Imaxtree



Ženske frizure 2013



Njujork, Njujork... Modni centar koji za 2013. diktira na kosi polupodignute ili podignute frizure sa dosta volumena i talasa, nisko postavljene repove, pletenice i dalje u trendu, ali i klasične pundje, kao i ravne duge kose sa razdeljkom na sredini


Frizure u trendu za 2013: Melissa Fleis/Projekat RunwayFrizure u trendu za 2013: KuningFrizure u trendu za 2013





Frizure u trendu za 2013: Daniella Kallmeyer i Herve Leger od Max Azria



Nedelja mode u Milanu.Aktuelne pletenice spreda do pola glave,ostatak kose je pušten,pletenice smotane u pundju, razne varijante bob frizura, ali i puštena, zagladjena kosa.


Trendovi frizura 2013
Bob frizure

Mnoge zvezde nose varijantu bob frizure. Što se boje tiče, aktuelne su nijanse crvene. U svakom slučaju, ono što je najbitnije reći ću u tri reči: nega, nega i nega.


Victoria BeckhamCharlize Theron



Muške frizure 2013

Ako pratite trendove, moći ćete da birate izmedju razbarušene, na oko neuredne frizure, kratke jež, retro imidza. Tu su novi oblici i igranje kosom.


muske_frizure_2013_3
muske_frizure_2013_4muske_frizure_2013_1muske_frizure_2013_11







muske_frizure_2013_16Bitan je dobar frizerski rez i gel, gel...

Нема коментара:

Постави коментар