Translate

29. 1. 2015.

Frizure i šminka za 2015





Šta nam šminka može i šta sme?


Talentovani ruski make up stillista, dokazuje kako putem šminke, prosečno lice postaje lice zvezde. Vadim Andreev nam ukazuje na to da svako lice može biti zanimljivo i lepo. Da li nam on to govori da treba da pobegnemo od sopstvene lenjosti i uz malo truda i probrane šminke da lice učinimo privlačnijim? Time, svakako, šaljemo sliku o nama samima, a ujedno je i super kada se dobro osećamo u sopstvenoj koži.
Unesimo u naš svet malo boja. Sa dobrim osećajem, raste i samopouzdanje i emitovanje pozitivne energije.
Na njegovom sajtu možete pogledati veliki broj transformacija koje je šminkom izveo na licima žena.Ako ništa drugo, zabavićete se. Uživajte.
Vadim Anreev sajt

 Ono što što svi stilisti ističu je da kod šminke,nikako ne sme da se napravi greška u  razlikovanju dnevne i noćne. Ako je potrebno, obratite se profesionalcu za savet.
Must have je crni ajlajner.
 Stavlja se duž gornje ivice trepavica. Da bi oko bilo veće, dovoljno je da unutrašnjost, duž donje ivice trepavica prodjete belom olovkom, kao i uglove oka i deo ispod obrva.
Trendi je i crveni ruž, ali tada su oči samo uokvirene maskarom.

Kada su nokti u pitanju, vraćaju se na velika vrata tkzv. bebi boje, roza, sedef bela, kajsija...Za one koje vole da eksperimentišu, tu je lak samo na pola nokta u omiljenoj boji i oslikani nokti kao na sajtu viralfaze.com

Kad je kosa u pitanju, i dalje su pletenice u modi. Rep je spušten, razbarušen. Upletene u  rep kožne trake. Kosa, naizgled neočešljana, frizure kao da ste stajale na vetru. Ističe se prirodnost, te tako i stilisti poštuju posebno kosu svake manekenke, sa ciljem postizanja individualnog izgleda i kao nenameštene frizure.
                                                               www.pophaircuts.com
Pogledajte popularne frizure za 2015 na sajtu pophaircuts.com

Povezan tekst:




Trend u bojama za kosu i frizurama za jesen - zimu 2016.

Frizure u trendu za 2013: Kuning










Biti u trendu - frizure

Нема коментара:

Постави коментар